Prin proiectul Delta Skyline Residence, ne-am propus sa dezvoltam locuințe moderne si in acelasi timp eficiente, care sa ofere o calitate a vietii mai buna comunității noastre. Dorim sa asiguram tot confortul clientilor nostri, asadar siguranta si calitatea stau la baza vizunii noastre. Ansamblul este dispus pe 10 etaje si ofera 58 de apartamente cu spatii inteligent compartimentate de cate 2 si 3 camere. Delta Skyline Residence este localizat intr-o locatie de top a orasului, mai exact in zona Kaufland, care ofera acces usor la sosea, transport public, galerii comerciale, si diverse servicii. In acelasi timp, este o zona linistita, aerisita si cu o priveliste exceptionala asupra orasului, canalului Dunarii dar si spre lacul Casla.

Conceptul Delta Skyline Residence se adreseaza persoanelor de orice varsta si cu diferite stiluri de viata, intrucat dispune de spatii verzi generoase, parc cu locuri de joaca pentru copii, spatii de incarcare autovechicule elctrice, spatii pentru biciclete, piscina, spatii comerciale. Seriozitatea si angajamentul fata de client sunt pe primul loc, astfel, va garantam ca ansamblul rezidential a primit integral avizele pentru a asigura toate utilitatile; apa , gaz, canalizare, electricitate, cablu TV, etc. Delta Skyline Residence si-a propus sa construiasca o comunitate solida, bazata pe valori si principii similare, care sa impartaseasca iubirea si respectul pentru natura si frumos, si pentru care comuniunea sustenabila sa devina un stil de viata. Dorim sa va oferim o intreaga experienta, chiar la dumneavoastra ACASA, un loc cu o priveliste inedita asupra gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra care se intalneste cu linia cerului.

Intră în contact cu noi


Fă-ne o vizită

Sau suna la: 0734211228

Delta Skyline Residence este localizat intr-o locatie de top a orasului, mai exact in zona Kaufland, care ofera acces usor la sosea, transport public, galerii comerciale, si diverse servicii. In acelasi timp, este o zona linistita, aerisita si cu o priveliste exceptionala asupra orasului, canalului Dunarii dar si spre lacul Casla.